Kleding bedrukken? Voor elke gelegenheid is er een reden.
Voor een feestje, om als bedrijf representatief over te komen, voor een bijzondere gelegenheid, om actie te voeren, na een geboorte, etc.

Timo Shop is HET ADRES voor vele vormen van textielbedrukking. Flexfolie als het gaat om een enkele kleur, transferdruk voor full colourprint en zeefdruk bij grotere oplages. Op die manier kan Timo Shop verschillende soorten opdrachten uitvoeren.

Heb je plotseling een idee voor een paar shirts met speciale tekst of afbeelding dan is dat heel snel te regelen. Normaal is de opdracht een dag later klaar. Tegen meerprijs is er een 1 uur service (t/m 2 stuks) en maximaal 2 uur voor sluitingstijd, een doorsnee textielbedrukking gerealiseerd. In deze gevallen neemt de klant zelf de kleding mee.

Ga je niet voor spoed maar voor een lagere opdruk-prijs, dan is bij grote oplages zeefdruk een interessante optie. Bij die aantallen leveren wij (meestal) ook de kleding. Bestellen van kleding is vanaf 40 exemplaren mogelijk.

Remy Kools is de eigenaar van de winkel. Hij is een gedreven ondernemer, die graag zijn ideeën met zijn klanten deelt. Uitgaan en laten zien waar je voor staat, tennissen met speciale shirts en mensen verrassen met grappige teksten. Hij adviseert over de juiste grootte van letters en afbeeldingen, vertelt welk digitaal bestand het beste werkt en geeft aan op welke plek de bedrukking het beste overkomt. Vanwege zijn ervaring kan hij ook ideeën aanreiken voor leuke teksten, afbeeldingen of combinaties daarvan.

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten